Coaching

Soms vragen professionals mij een tijd met ze op te trekken om in 1-1 setting te praten over ontwikkelvragen. Dat kan bijvoorbeeld gaan over het ontwikkelen van vaardigheden in een nieuwe baan of het starten of stoppen van een onderneming.

Locatie
Het liefste voer ik het gesprek wandelend in het bos. Wandelen in de nafotobostuur helpt de vraagsteller om los te komen van de waan van de dag en te reflecteren. Bij ongenadige regen nemen we de tijd in het restaurant in mijn kantoorgebouw.

Al pratend onderzoeken we het vraagstuk, waarbij ik vooral veel vragen stel en confronteer. Soms vertel ik uit eigen ervaring over ondernemen. Of deel ik mijn ideeën. Vaak blijken er nog interessante links te maken, ongebaande paden te nemen en ontstaat er iets nieuws.

Vraag je je af of ik een goede gesprekspartner voor je ben? Neem dan contact met me op.

Chris Jorg: ‘Super om weer een middag aan tafel te zitten en uitdagingen en mogelijkheden te bespreken met iemand die niet denk in beperkingen, maar liever een stukje verder verdiept, zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Je hebt er voor gezorgd dat ik ondanks dat ik nu aan de bak moet met dagelijkse dingen, ik toch de ambitie blijf houden om boven het maai veld uit te komen.’